Nemzetközi szinten jegyzett triatlonos, ironman specialista.

Hétszeres ironman magyar bajnok, az Arizona Ironman és az olaszországi ElbaMan győztese.

Kilencszeres ironman bajnok.

Következő verseny:
IRONMAN MAR DEL PLATA, Argentina
03
2017.12


Aktualitások

« első ... 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 »

Újra itthon...

2008.12.03.

"Mióta visszajöttem a jól megszokott kis kuckómba, folyamatosan próbálom az ügyeimet intézni, mivel a pihenő alatt most van rá lehetőségem és az idő is sürget. Ha a terveim szerint szeretném elkezdeni a minőségi felkészülést, akkor már január közepén edzőtáborba kell utaznom, ami a jelen állások szerint Phoenix-ben lesz.."

 

BLOGKöszönöm

2008.11.26.

Kedves Blogolvasók!

 

Ezúton is szeretném megköszönni a sok gratulációt, nagyon jól esik minden egyes bátorító és elismerő szó, amit Tőletek kapok. Lassan indulok haza, viszek a zsákomban sok-sok... meleget innen Arizonából. Külön köszönet az ironman.hu (Herr Gyula) és a triatlonmagazin.hu (Pál Balázs) elismerő szavaiért. Remélem, hogy a jövőben sem okozok majd csalódást.

 

Üdvözlettel:

Major JózsefMajor József megszerezte a kvótát a 2009-es Hawaii VB-re

2008.11.25.

Ford Ironman Arizona

Élete eddigi legjobb úszását (52 perc 46 msp) teljesítette a győri ironman november 23-án, az alig 18 C fokos Tempe Town Lake-ben. Majd ezt megfejelte egy bravúros kerékpározással (4 óra 30 perc) és végül egy kecsegtető 2 óra 52 perces maratoni futással. Összesen 13 perccel ment jobbat ugyanazon a pályán, mint áprilisban és beállította a második legjobb ironmanes idejét (8 óra 21 perc). Ezzel az abszolut 4. helyen végzett a profi férfiak között.

 

Beszámoló a versenyről itt olvasható. Képek a felkészülésről, pedig itt megtekinthetőek.

 Live Coverage - November 23, 2008

2008.11.23.

A verseny nyomon követhető az ironman.com honlapon. Természetesen a majorjozsef.hu weblapon most is olvashatjátok majd Luca sms-eit. 

 

 FORD IRONMAN ARIZONA

2008.11.21.

Major József visszatért Arizonába, hogy megvédje az áprilisban megszerzett bajnoki címét, míg a női bajnok, Csomor Erika betegség miatt nem indul.

November 23-án, most vasárnap rendezik meg ebben az időszakban először az eredetileg áprilisi versenyt és mostantól minden évben ebben az időpontban lesz Arizonában az Ironman ünnepe.

 

Full Story (in english)                                                                          Blog (in hungarian)

 

Forrás: www.ironman.com
Ironman coverage on Versus / Hawaii VB és Florida 70.3 VB az NBC-n

2008.11.03.


Don't miss the first of five straight weekends of Ironman coverage on Versus

For almost three decades, the drama of Ironman Triathlon has captured the attention of millions around the world. Its compelling stories of ordinary people accomplishing the extraordinary move and inspire television viewers of all ages.

In addition to the Emmy-award winning coverage of the Ford Ironman World Championship that will air on NBC this December 13 from 2:30 – 4 PM EST and the Foster Grant Ironman World Championship 70.3 show, also on NBC on April 12, 2009, from 4:30 - 6:00 p.m. EST, five Ironman races can be seen on Versus starting this Sunday.

 

A Hawaii Ford Ironman Világbajnokság (Emmy díjas közvetítése) december 13-án 20:30-kor az NBC csatornán lesz megtekinthető.

 

A Florida Ironman 70.3 Világbajnokság 2009. április 12-én 22:30-tól szintén az NBC csatornán lesz megtekinthető.Egy magyar ironman szorgos hétköznapjai Amerikában

2008.11.03.

Major József már több mint két hete tartózkodik az Egyesült Államokban, azon belül is Phoenix-ben, ahol egy kedves ismerős család (Répási István, Marie és Bianca) látja vendégül. Nem is gondolnánk, milyen gyorsan telik az idő, hiszen éppen hogy csak most szurkoltunk a magyar bajnokért a világbajnokságon. Az edzések azonban folytatódnak tovább, csupán érdekes színezetet kaptak a változatos környezet és az itthoni szokásoktól eltérő hét közbeni események által.

 

Aki kíváncsi a részletekre, ide kattintva többet tudhat meg Major mindennapjairól, a Halloween estéjéről és akár az amerikai elnökválasztásról.

 

BlogJoe Major is 4th in the Soma Half Ironman!

2008.10.26.

We have just got the good news: Jozsef Major is 4th in Arizona. Well done! We have no more news from the top 3. Major had an average swim split, he set his voice during the bike, while he was passing the crowd and he had bathroom problems during the run. After all, he is glad, so congratulations to him. (21:20)

 

Results

 

Blog (in hungarian)Jozsef Major competes in Arizona

2008.10.25.

 

Jozsef Major competes in the Soma Half and Quarterman Tri on Sunday, October 26th, Tempe.

 

After a few days recovering in Hawaii, he decided to stay in the U.S. and travelled to Phoenix. He spends six weeks at his friends' house, Marie, Bianca and Stephan Repasi are happy to have Jozsef in their home. Major as a reigning champion is ready to defend his title in the Ford Ironman Arizona Triathlon on Sunday, November 23rd, Tempe.

 

 

Thanks for supporting to:

 

www.tribemultisport.com

 Videók

2008.10.24.

 

ELŐZETES INTERJÚ MAJOR JÓZSEFFEL (videó)       VERSENY ELŐTTI KÉSZÜLŐDÉS (videó)

 

                      

 

 

 

 

BEFUTÓ VIDEÓ (videó)                                          VERSENY UTÁNI BESZÁMOLÓ (videó)

 

                                     

 

 

 Ironman VB: a bajnok feladta, Major kiállta a próbát

2008.10.15.

 

Triatlon - Major József óriási küzdelem után a 35. helyen végzett az embert próbáló hawaii triatlon Ironman-világbajnokságon. A győri versenyző a sportág legismertebb és legkeményebb erőpóbáját 9 óra 8 perc alatt teljesítette. (kisalföld.hu)
Rövid beszámoló a versenyről

2008.10.12.
... Végre beértem a depóba és gyors öltözés után lendületes iramba vágtam neki a futásnak. A megszokott és tervezett ütemben haladtam az első fél órában, de ekkor éreztem, hogy egyre gyengébb vagyok, és nem megy. Ekkor úgy gondoltam, hogy nem megyek ki a sivatagba, mert nincs értelme. De rájöttem, hogyha kiállnék, az nem én lennék.


Hawaii Ironman Világbajnokság

2008.10.11.

Még néhány óra és eldördül a rajtpisztoly az idei Ironman Világbajnokságon, Konán. Két magyar versenyzőért szurkolhatunk, Major Józsefért, aki a tavalyi nagyszerű eredményének köszönhetően a 22-es rajtszámot fogja viselni és Csomor Erikáért (110).Nemzeti Sport Online - Hírek a nagyvilágnak

2008.10.10.

Major József nagy dobásra készül a sportág szülőhazájában

 

 

Október 11-én Hawaii-on rendezik a 30. ironman-világbajnokságot, ahol két magyar indulónak (Csomor Erikának és Major Józsefnek) szoríthatunk. A verseny távja 3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás és maratoni futás. A Nemzeti Sport Online kérdéseire a tavalyi vb-n 22. helyen végző Major József válaszolt. (Kiss Gergely) >>> tovább

 

 
Defektet kaptak a versenyzők!

2008.10.08.

Három nappal a nagy viadal előtt, megtörtént az, ami minden versenyző rémálma, defektet kapni a kerékpáros pályán. Józsi és Erika lélekjelenlétének volt csak köszönhető, hogy könnyen megúszták a kis "balesetet"...

« első ... 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 »

Facebook

SZPONZOROK
PARTNEREKMÉDIA PARTNEREKAz oldal látogatottsága:


weboldal tervezés: IRQ
ELÉRHETŐSÉG
Név: Major József
E-mail cím:
Blog oldal címe: majorjozsef.blogspot.com
MENÜ