Nemzetközi szinten jegyzett triatlonos, ironman specialista.

Hétszeres ironman magyar bajnok, az Arizona Ironman és az olaszországi ElbaMan győztese.

Kilencszeres ironman bajnok.

Következő verseny:
IRONMAN MAR DEL PLATA, Argentina
03
2017.12


Aktualitások

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ... utolsó »

Ironman 70.3 Texas versenyről

2012.04.03.
Ironman 70.3 Texas versenyről

Armstrong is olyan, mint a többi ellenfél

Fehér János

Index - Sport Géza - Sport

 

A kisalföldi vasember Lance Armstrong nyomában járt

SZEGHALMI BALÁZS

kisalfold.hu

 

IronMan 70.3 Galveston, USA

Erdélyi Nándor - Mozgásvilág
Ironman 70.3 Texas versenyről előzetesen

2012.03.29.

Major Joe:
"Korai lenne, egy ilyen kemény alapozás után azt mondani, hogy jó formában vagyok, de erősnek érzem magam. Úszásban nagy hangsúlyt fektettünk az elmúlt 3 hónapban a technikára, így biztos, hogy sikerül előrébb lépnem, hogy mennyit, az az elkövetkező versenyeken majd kiderül. Kerékpárban már két hónapja tesztelem az új Swift Carbont, ami azt jelenti, hogy egyre jobban kezdünk összecsiszolódni. A futással nem lehet gond, a kérdés csak az, hogy sikerült-e már kellő mennyiségű gyors edzést elvégeznem, egy 70.3-as versenyhez."

 

70.3 Galveston: Lance Armstrong vs. Magyar Titánok

Erdélyi Nándor - Mozgásvilág

 

Triatlon: három magyar is rajthoz áll Armstronggal az amerikai bajnokságon

nemzeti sport online

 

A kisalföldi vasember összecsap Lance Armstronggal Texasban

KISALFOLD.HU
 

 Ironman 70.3 Texas (Galveston Island)

2012.03.11.

2012. 04.01 

Rajtidő: 14:00

Rajtlista:"Abony Város Sportolója" Major József Ironman

2012.02.09.
"Abony Város Sportolója" Major József Ironman

 Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. január 26-i ülésén ,,Abony Város Sportolója" díjat Major József Ironman bajnoknak adományozta.
Jól sikerült az elmúlt év a magyar ironman bajnok számára

2012.01.28.
Jól sikerült az elmúlt év a magyar ironman bajnok számára

 

 

Előrébb lépett és a legjobb tíz közé került a világranglistán, a top húsz között végzett a hawaii világbajnokságon, hetedszer is megszerezte az ironman magyar bajnoki címet, valamint bajnoki aranyat nyert a SUPERFROG elnevezésű kaliforniai nemzetközi féltávon.Nagyatád 7X

2011.12.30.

Katt a videóért <<< 

 

Készítette: Pál BalázsSikeres volt az első IRONMAN Est

2011.12.29.
Sikeres volt az első IRONMAN Est

Köszönöm mindenkinek, aki részt vett az első Ironman esten, akár személyesen, akár online. Nagyon örültem neki, hogy ilyen sokan eljöttetek és lehetőség nyílt egy közös beszélgetésre. Pál Balázsnak és a triatlonmagazin.hu-nak köszönöm a fantasztikus kisfilmet a hetedik nagyatádi győzelmemről és Pantocsik Ferencnek, a sporthirugynokseg.hu szerkesztőjének hogy végig közvetítette az estet. Remélem mindenki jól érezte magát és hallott egy-két hasznos dolgot, ami segíti a felkészülést a jövő évre. Jó volt találkozni és beszélgetni egy jót! Sok sikert kívánok mindenkinek, hogy elérje a célt, amit kitűzött maga elé!

Közvetítés az estről: Sporthirugynokseg.hu

 Ironman Est december 28-án, szerdán Major Joe-val

2011.12.20.
Ironman Est december 28-án, szerdán Major Joe-val
Gyertek, beszélgessünk az elmúlt év sikereiről és a következő szezon terveiről!
 
1-2 INFO: Az étterem bejárata az Elektromos pálya Árpád hídtól távolabbi kapuján közelíthető meg. Parkolni a Népfürdő utcában a pálya előtt lehet. Senki ne öltözzön ki nagyon, sportosan elegáns öltözet megfelelő (pl. Finisher poló). Az étterembe ne hozzatok ételt és italt mert ott mindent meg lehet rendelni. Találkozunk holnap este!
 

Első alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az Ironman Est. A program apropója, hogy Major József sorozatban hetedik alkalommal szerezte meg az ironman magyar bajnoki címet, amelyről személyesen tart beszámolót, továbbá mesél a hawaii és egyéb ironman-sikereiről, valamint amerikai felkészüléséről. A beszámoló után levetítjük a triatlonmagazin.hu Joe-ról készült nagyatádi videóját is!
Tovább a programért >>Sportrandevú Major József Ironman bajnokkal hétfőn 17 órától

2011.12.11.

A rendhagyó műsor apropója, hogy Major József az elmúlt napokban érkezett haza Magyarországra kipihenni az elmúlt szezon fáradalmait. Elsők között áll a sporthirugynokseg.hu rendelkezésére, hogy a 2011-es esztendőt értékelje.

Major József és Boronkay Péter lesznek a rendhagyó műsor fő vendégei. Így érdekes beszélgetésnek lehetünk szem és fültanúi, mivel a spothirugynokseg.hu portál élőben közvetíti az eseményt 2011.december 12.-én 17 órától!

Gyere ülj a képernyő elé és töltsd velünk a délutánt!Major József nem indul Arizonában

2011.11.15.

Nehéz döntést hozott a hétszeres ironman magyar bajnok triatlonista: úgy döntött, nem indul a hétvégén Arizonában. "Tavaly október óta hét ironman, négy féltávú és két olimpiai távú versenyen indultam. A szervezetem egyértelmű jeleket küld, hogy pihenni akar. Fáj a szívem, mert ez az egyik kedvenc külföldi versenyem és úgymond "hazai" közönség előtt versenyezhetnék. De be kell látnom, hogy egy még sikeresebb 2012-es év érdekében, ki kell hagynom a hétvégi ironman-t."Major József a SOMA triatlonon

2011.10.27.Major József top20-ban az Ironman VB-n

2011.10.10.

Major József az Ironman Világbajnokságon eddigi legjobb eredményét érte el, és a legjobb magyarként 19. helyen ért célba. A versenyt a hagyományoknak megfelelően a Hawaii-szigeteken, Kailua-Konan rendezték. Közel kétezer versenyző kvalifikálta magát az Ironman Világbajnokságra, ahol mindenkinek a triatlon klasszikus távját, 3,8km úszást, 180km kerékpárt es 42,2km futást kellett teljesíteni. A győri Széchenyi ESE versenyzője megjavította az itt elért eddigi legjobb időeredményét, és 8 óra 39 perc alatt ért célba.Élő közvetítés ma 18:30-tól az Ironman VB-ről

2011.10.08.

Folyamatosan közvetítünk magyar nyelven itt a honlapon. Gyere és szurkolj velünk, kommentelj, ha van friss információd oszd meg velünk! >>> TovábbKona 2011 - Indul a visszaszámlálás!

2011.09.08.

3,8 km úszás

180 km kerékpározás

42,2 km futás

2,500 résztvevő

köztük a világ 50 legjobb ironman versenyzője

Tovább a videóra >>>Jozsef Major SUPERFROG Triathlon Champion & Nathan Tempe Olympic Triathlon Runner-up

2011.09.28.

 San Diego 2011 (to be continued...)

2011.09.03.Élménybeszámoló a blogban

2011.08.15.
Élménybeszámoló a blogban

Fantasztikus hangulat várt rám a versenyközpontban, és ahogy futottam a köröket egyre több ember kezdett kiszállingózni a pálya távolabbi felére is. Az első körben igen nagy bajban voltam, mert rögtön az első pár száz méter után meg kellett volna állnom pisilni...

 

BLOG

 Major József hetedszer is ironman magyar bajnok

2011.08.01.
Major József hetedszer is ironman magyar bajnok

A hétvégén tartott nagyatádi eXtremeMan sok résztvevőnek különleges élményt nyújtott. A mezőny nagy része 10 óránál többet töltött a somogyi pályán, ezt az időt pedig a legkevésbbé sem nevezhetjük kényelmes szórakozásnak. Az ironman táv ennek ellenére a legnépszerűbb versenyforma a hazai triatlonban. Nincs még egy olyan esemény ahol négyszáznál is több amatőr felnőtt sportoló áll rajthoz.

 

A szombat reggeli rajtnál az amatőrök mellett ott sorakozott egy tucatnyi "profi" versenyző is. Többek között Halász Annamária és Major József címvédők valamint a kihívók oldalán dr. Harsányi Zsuzsanna, Szörfi Diána, Kis Gyula, Bozsó Zoltán és Vatai Miklós. A rajt a hagyományoknak megfelelően ágyúszóra történt. A 2 körös úszást Kis Gyula abszolválta a leggyorsabban. Az időben leghosszabb szám során rendeződtek az erőviszonyok. Major József átvette a vezetést és magabiztos előnnyel hetedszer is megnyerte a nagyatádi bajnokságot. Őt követte Kis Gyula és Vatai Miklós.

 

A nőknél az első helyért Halász Annamária és dr. Harsányi Zsuzsanna volt harcban. Végül Halász kerékpározásának köszönhetően hazavihette az aranyérmet. A második Harsányi lett míg a bronzérmes Prokopp Erzsébet.

 

A szervezésre és a versenyzők kiszolgálására idén sem lehet senkinek panasza. A több száz fős önkéntes gárda nagy teljesítményt nyújtott, nekik is jár az elsimerés. Dr. Herr Gyula és csapata az elmúlt 21 évben olyan eseményt épített föl amihez évről évre több néző és triatlonos csatlakozik. Aki idén nem tette jövőre minden bizonnyal megteheti...

 

Forrás: triatlonmagazin.hu« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 ... utolsó »

Facebook

SZPONZOROK
PARTNEREKMÉDIA PARTNEREKAz oldal látogatottsága:


weboldal tervezés: IRQ
ELÉRHETŐSÉG
Név: Major József
E-mail cím:
Blog oldal címe: majorjozsef.blogspot.com
MENÜ