Nemzetközi szinten jegyzett triatlonos, ironman specialista.

Hétszeres ironman magyar bajnok, az Arizona Ironman és az olaszországi ElbaMan győztese.

Kilencszeres ironman bajnok.

Következő verseny:
IRONMAN MAR DEL PLATA, Argentina
03
2017.12


Blogrss

A 25. eXtremeMan Nagyatád margójára

2014.07.24.

 Tényleg ezért szeretem a triatlonnak ezt a szakágát, mert itt minden megtörténhet, és bárki nyerhet, aki kellően felkészült, és elhiszi magáról, hogy meg tudja csinálni. 

Ezúton is sok sikert kívánok mindazoknak, akik hosszú utat tettek meg eddig,  és már csak egy szép célbaérkezés hiányzik.

 A múlt héten tényleg nagyon ráhangoló edzéseket tartottam. A három úszó, négy kerékpáros és 2 futóedzésből mindössze 15 óra edzés jött össze, amit még kiegészítettem körülbelül 10 órányi erősítéssel és nyújtással. Így 2000m alapmagasságon, a kihagyás után, még ezek az edzések sem mentek könnyen. A laza edzések alkalmával is időnként olyan pulzust produkálok, amit már nagyon régen nem mutatott az órám. A héten legalább 20%-kal szeretném növelni az edzés mennyiségét, de marad az alacsony intenzitás.


Szomorú vagyok, hogy le kellett mondanom a hétvégi Lake Placid Ironman versenyt, pedig az a 2-es rajtszám nagyon jól mutatott a nevem mellett.

 

Ellenben izgatottan várom a 25. eXtremeMan Nagyatád versenyét. Kíváncsi vagyok, hogy az egész szezonban jó formát mutató Zelinka Gabriellának sikerül-e pályacsúcsot dönteni.

A férfiak versenye nagyobb izgalmakat tartogat, mivel ott lesz a rajtnál Szabó Attila, aki nemcsak mint címvédő megy vissza Atádra, hanem egy 8óra 20 percen belüli idő is van a tarsolyában. Vatai Miklós, aki az egyik legtapasztaltabb éllovas, (tizedszer indul) ismeri a versenypályát mint a tenyerét, a szezon első felében, a Lanzarote Ironman versenyen 3. lett kategóriájában, amivel, ha jól tudom, már 4. alkalommal szerezte meg a kvalifikációt Hawaii-ra, a világbajnokságra. Flander Márton három hete Európa bajnoki címet szerzett korosztályában, így Ő is képviselheti hazánkat Konán, de előtte még harcba száll a bajnoki címért. Kis Gyula számos féltávú bajnoki cím és dobogós helyezés mellett már 5 alkalommal ért célba Nagyatádon, de szerintem még egyszer sem volt "igazán" elégedett teljesítményével, és talán itt az ideje, hogy ki tudja hozni magából a maximumot, mert akkor megnehezíti a többiek dolgát. A lehetséges "fekete lovakról" meg ne is beszéljünk. :)

Tényleg ezért szeretem a triatlonnak ezt a szakágát, mert itt minden megtörténhet és bárki nyerhet, aki kellően felkészült és elhiszi magáról, hogy meg tudja csinálni. Azért én mégis a SZESE egyéni versenyzőinek és váltójának fogok a legjobban szorítani, a csapatot Luca fogja az első számban képviselni.

Ezúton is sok sikert kívánok mindazoknak, akik hosszú utat tettek meg eddig,  és már csak egy szép célbaérkezés hiányzik.


Ossza meg ismerőseivel:
Kérjük, írja meg véleményét:


Név: Szöveg:
E-mail:
Kérjük írja ide a képen látható karaktereket:


Facebook

SZPONZOROK
PARTNEREKMÉDIA PARTNEREKAz oldal látogatottsága:


weboldal tervezés: IRQ
ELÉRHETŐSÉG
Név: Major József
E-mail cím:
Blog oldal címe: majorjozsef.blogspot.com
MENÜ