Nemzetközi szinten jegyzett triatlonos, ironman specialista.

Hétszeres ironman magyar bajnok, az Arizona Ironman és az olaszországi ElbaMan győztese.

Kilencszeres ironman bajnok.

Következő verseny:
IRONMAN MAR DEL PLATA, Argentina
03
2017.12


Aktualitások

2017.12.15.

 Nem szeretem a pihenő időszakot, akik jól ismernek tudják, hogy mennyire nem. De azt is tudom, hogy mindannyiunknak szüksége van rá. Ebben az időszakban kell elemezni és teljesen megérteni mindazt, amit jól vagy rosszul tettünk az elmúlt szezonban. Itt az ideje új célok meghatározásának. Személyes tapasztalatból tudom, hogy mindannyiunknak szüksége van segítségre és iránymutatásra a céljaink elérése érdekében.

A MajorTri Coaching igénybevételével minden támogatást és útmutatást megkaphatsz.

Lépj kapcsolatba velem ha bármilyen kérdésed van, és segítek abban, hogy álmaid valóra váljanak.

www.majortri.com
majorka79@gmail.com

2017.12.15.

Amikor Major József nevét megpillantod a rajtlistán, két dologra gondolsz.

Az úszásnál felejtsd el, mert az nem az erőssége. De figyeld őt a verseny további részében, mert kerékpáron és futáson megy, mint a gép.

És igen, ismét hatalmas előnyt adott úszáson (10+ perc), de utána az asztfalton elkapta ellenfeleit.

Ha csökkenteni tudja az úszóidejét, sok győzelmet látunk tőle.

Seeing the name Jozsef Major on any start list leads you to think two things. Forget him in the swim he is below average here. Watch him in the back half of the race because he bikes and runs like a machine. And yep, once again, he gave up a huge margin to get around swim style (10+ minutes), but then once on the tarmac he scorches. If he can ever reduce his swim time he is going to win ... a lot.
A triathlonword.com cikke PHIL WROCHNA véleményével Major Józsefről (angolul)

 Az index cikke Fehér János tollából

A Slowtwitch cikke a versenyről (angolul)

A verseny argentin szemmel ;) (spanyolul) 

2017.12.03.

2017.10.15.

Az első lépés a 2018-as Hawaii VB felé!
A 3. legjobb futóidő!

2017.09.11.

Blog

2017.12.08.

Hét héttel ezelőtt az Ironman Louisville versenyt követően, azt írtam hogy "Sokszor csak nagyon kevésen múlik, hogy ki tudod hozni magadból a maximumot ami benned van, vagy csak egy átlagos versenyt tudhatsz magad mögött".

A hétvégén az Ironman Argentina versenyen úgy érzem, hogy ki tudtam hozni magamból, ami azon a napon bennem volt, és ez a dobogó második fokára volt elég.

Az elmúlt évek viszontagságai után megint képes voltam arra, amit elvárok magamtól. Nagyon szép zárása volt ez a 2017-es szezonnak és izgatottan várom, hogy mit hoz a jövő.

2017.10.19.

2017.08.10.

Ettől függetlenül azt mondhatom, - az előzmények ismeretében -, hogy egy tökéletes napom volt, és ismételten hihetetlen sok energiával feltöltődve utazom vissza Phoenix-be. Sajnos arról még nem tudok nyilatkozni, hogy mi lesz a következő, mivel sok kérdéses dolog van jelenleg, de azt megígérem, hogy jövőre is megpróbálok ott lenni a Gyékényesi tó partján a rajtvonalnál.

2016.11.02.

    Amint a blogom elején írtam, 2015-ben már indultam itt. Akkor esős, de a verseny napján kellemes idő volt, ezzel ellentétben idén szenzációs idő volt, legalábbis nekem (35-38 fok). Mivel ezen a napon végig csak a kitűzött tervet követve a saját versenyemre figyeltem, így nem volt esélyem a dobogóra, de nagyon könnyedén ment, és jól éreztem magam. Végül úgy végeztem a hetedik helyen, hogy információ hiánya miatt fogalmam sem volt hogy állok, az utolsó 8-10 km-t elkezdtem nyomni ahogy ment, mert pompásan éreztem magam. Örülök, hogy simán megküzdöttem az időjárással, és nem mellékesen sikerült a top10-ben végeztem, hosszú idő után megint fent állhattam a pódiumon, az eredményhirdetésen.

2016.05.18.

 Ezúton is köszönöm a támogatást Pei Wei, Bicycle Ranch, Endurance Rehab - Physical Therapy, Maxim Sports Nutrition USA, One Multisport, Tri Shimano, XeNTiS - next generation wheels, Continental Bicycle Tires, ROTOR Bike Components, SPIUK, ISM SEAT, XTERRA WETSUITS és a VR7-nek, aki nagyon kényelmes mezt készített számomra.

 

Az elmúlt hónapokban az egészségügyi problémák ellenére is nagyon kemény, és jó edzéseket csináltam, persze ez még nem elég a jó eredményhez. Izgatottan vártam, hogy egy év kihagyás után részt vegyek egy ironman versenyen.
Azért a 6. Texas Ironman versenyre esett a választásom, mert viszonylag közel van, már négy alkalommal indultam itt, szeretem a pályát, és a klíma is kedvez nekem. Sajnos ezek közül az egyik legfontosabb, - a pálya - az időjárási körülmények miatt megváltozott. Módosított úszópálya, egy helyett két depó, 30km-rel (18mérfölddel) rövidebb, és iszonyatosan sok kanyarral tördelt kerékpáros útvonal. Mivel a pálya mindenkinek ugyanaz, és több, mint 50 teljesített ironman után, már nem a táv leküzdése a cél, így nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a változtatásoknak.
Az előző évekkel ellentétben, - amikor egy nagyon kedves helyi család látott vendégül - most egy győri egyetemi triatlonos csapattársam, Tamás és felesége, Trixi vendégszeretetét élvezhettem.
Meglepő volt számomra, de minden viszonylag zökkenőmentesen, jól alakult a verseny előtti napokban, a frissességem is kezdett visszatérni, ami jó érzéssel töltött el.

Facebook

SZPONZOROK
PARTNEREK

MÉDIA PARTNEREKAz oldal látogatottsága:


weboldal tervezés: IRQ
ELÉRHETŐSÉG
Név: Major József
E-mail cím:
Blog oldal címe: majorjozsef.blogspot.com
MENÜ